Møde 10. marts 2021 Kl. 17:30-19.30

Udskydning
Næste mødedato for medlemmer var aftalt til d. 10. marts kl. 17:30. Vi har dog måttet udskyde mødet og genindkalder til ny dato.

Overvejer man et medlemskab, så er man også velkommen til at deltage, for at få en fornemmelse af hvad vi arbejder med og hvordan.
På mødet vil vi samle op på de initiativer og opgaver som er respektivt fordelt mellem de frivillige medlemmer ved forrige møde og dertil selvfølgelig diskuttere eventuelle nye titag.


Et webinar om de stigende frustrerende digitaliseringstiltag
Borgere og virksomheder mødes af bureaukratiske og eller dårligt beskyttede apps og digitaliseringstiltag i samfundet. Der opstår en stigende frustration og mistillid. Vi vil i Tværpolitisk IT samle nogle af de mest vedkommende ”historier” og få dem præsenteret ved et webinar, hvor vi der kan få italesat og belyst problemerne. Byd gerne ind til os med dine historier. Vi returnerer indenfor kort tid med dato for webinaret.

Vil du iøvrigt følge dialoger m.m. så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og meld dig også gerne ind i vores gruppe på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/71672277/admin/


Høj Kvalitet og dygtig sparring

Høj Kvalitet og dygtig sparring

Engagerede fagfolk, med erfaring og relevant indsigt
Se vores arbejde

Se vores arbejde

Vi har leveret en lang række input, som du finder her
Er du interesseret?

Er du interesseret?

Er du nysgerrig og interesseret i hvordan vi arbejder og hvilke resultater vi kan skabe?