Om Tværpolitisk IT-kommentar

Tværpolitisk IT er en forening der yder rådgivning og faglig sparring om digitalisering- og IT-sikkerhed til bl.a. politikere og andre, der ønsker faglig indsigt og sparring med henblik på at fremme bedre og mere sikre løsninger og tilgange for den enkelte borger og i samfundet. Se seneste kommentar

Fra tid til anden lækker information om IT-skandaler og alvorlige brud på IT- og cybersikkerheden i landet. Politikerne og embedsværket er ikke særligt glade for afsløringer og berettiget kritik, og vælger derfor enten at nægte at svare på nærgående spørgsmål eller nøjes med skriftlige spinnede e-mail svar.

Tværpolitisk IT udkommer med jævnlige kommentarer og sætter fokus på specielle aktuelle emner. Sigtet er at give indblik i og diskutere nogle af de mest spektakulære og aktuelle sager, der har været i foreningens og medierne fokus og som skønnes af stor interesse for vores medlemmer, samfundet og befolkningen som helhed.

Der er nok at tage af, så ikke alle afsløringer og sager opremses. Et mindre udpluk, omtales i de opslåede Tværpolitiske IT-kommentarer, som opslås med jævne mellemrum. Foreningens sigte er at vores aktivitet, vil føre til at vores politikere, embedsmænd og andre vil få øjnene op og gøre noget ved de tiltagende mange alvorlige problemer omkring digitalisering og cybersikkerhed i samfundet.

Den eller de personer der udgiver indlæg, står selvstændigt på mål, for holdninger og udtalelser. Tværpolitisk IT bakker op om fokus på emnerne.

Høj Kvalitet og dygtig sparring

Høj Kvalitet og dygtig sparring

Engagerede fagfolk, med erfaring og relevant indsigt
Se vores arbejde

Se vores arbejde

Vi har leveret en lang række input, som du finder her
Er du interesseret?

Er du interesseret?

Er du nysgerrig og interesseret i hvordan vi arbejder og hvilke resultater vi kan skabe?